Zo werken wij

Goed vakmanschap combineren we
met een persoonlijke aanpak

Duurzame alternatieven introduceren, de levensduur van installaties verlengen en slimme elektrotechnische oplossingen bedenken. We willen daadwerkelijk waarde toevoegen. Dus gaan we altijd met een onderbouwd plan aan de slag. Zeker omdat renovatieprojecten soms vragen om creatieve oplossingen.

Vernieuwen

Nieuwe installaties die passen binnen een bestaand ontwerp

Monumentale panden die nieuwe elektrotechnische installaties nodig hebben. Of oude gebouwen die een nieuwe bestemming krijgen waarbij de elektrotechnische installaties moeten worden vernieuwd. Samen met u kijken we goed naar de mogelijkheden.

Meestal wordt onze expertise al vanaf de start gevraagd. We kijken dan naar alle aspecten. Want zeker bij renovatie is het belangrijk rekening te houden met authentieke elementen. Dat vraagt soms om creatieve oplossingen, maar dat is nu precies waar we specialist in zijn. Niets voor niets zijn we al ruim 90 jaar dé specialist in elektrotechniek.

Ligt er al een plan op tafel, dan kijken we of er daadwerkelijk voor de slimste oplossing wordt gekozen voordat we met de uitvoer starten. Gaat het om een groot renovatieproject, dan werken we met de aannemer en andere betrokken partijen samen. Zo zorgen we voor het beste én meest efficiënte resultaat.

Onderhouden

Met preventief onderhoud bieden we zekerheid

Elektrotechnische installaties, verlichting, alarmsystemen en data- of brandmeldinstallaties. Door goed preventief onderhoud gaan uw installaties langer mee en voorkomt u dure reparaties achteraf.

Maar preventief onderhoud heeft nog een belangrijk voordeel. Inspecteren wij uw installaties op voorhand, dan voorkomen we dat uw bedrijfsvoering stil komt te liggen of dat het wooncomfort van uw bewoners achteruitgaat. Dat scheelt veel narigheid en u bespaart aan het eind van de streep ook nog eens op kosten. Van Dalsem heeft meerdere monteurs in dienst die zich volledig richten op (preventief) onderhoud. Zij weten exact wat er nodig is, waar ze op moeten letten en beschikken over de juiste papieren.

Beheren

Wij beheren de volledige levenscyclus van uw installaties. Doordat we gebruikmaken van slimme data weten we exact weten wanneer welke installatie welk onderhoud nodig heeft. Sluit u een onderhoudsplan bij ons af dan weet u dat uw installaties in goede handen zijn, wanneer we op de stoep staan en wat u jaarlijks aan kosten kwijt bent.

Door preventief onderhoud voorkomen we dat er problemen ontstaan. Toch kunnen wij niet alle calamiteiten ondervangen. Geeft uw installatie een melding of storing? Dan zijn we er snel om correctief onderhoud uit te voeren.

Verduurzamen

Samen duurzame oplossingen creëren voor de toekomst

Ledverlichting, de omschakeling van gas naar elektrisch koken, domotica en laadpalen. Oplossingen die bijdragen aan uw duurzame ambities. Maar door te verduurzamen vergroot u ook het wooncomfort van uw bewoners en bespaart u kosten. We kijken goed naar uw behoeften en de mogelijkheden. Want we vinden dat de kosten wel tegenover de baten moeten staan.

Die duurzame oplossingen creëren we ook steeds vaker in samenwerkingsverband. Resultaatgericht samenwerken in een bouwteam waarbij we met alle partners tot een goed integraal plan kunnen komen. Dat we vervolgens efficiënt uitvoeren. Zo krijgt u de beste resultaten tegen de beste prijs. Het liefst werken we daarbij met onze vaste partners. Zodat we precies weten wat we aan elkaar hebben.