Wij zijn Van Dalsem

Bij Van Dalsem hebben we een voorliefde voor elektrotechniek. Al sinds onze oprichting in 1934 streven we ernaar de beste elektrotechnische oplossingen te realiseren. Daarbij richten we ons ook steeds vaker op verduurzaming én preventief onderhoud en beheer. Zo dragen we bij aan uw ambities en zorgen we voor een langere levensduur van uw kostbare installaties.

Groeiambities realiseren, de supply chain verkorten

Vanaf onze oprichting zijn we gestaag gegroeid. In 1934 is Johannes van Dalsem voor zichzelf begonnen, inmiddels hebben we zo’n 30 mensen in dienst.

Maar we hebben ook een sterke ontwikkeling doorgemaakt in ons vakgebied. We hebben onszelf nieuwe technieken en duurzame innovaties eigen gemaakt en werken inmiddels met slimme, efficiënte werkprocessen zodat we nog beter in uw behoeften kunnen voorzien en de doorlooptijden kunnen verkorten. Onder de vlag van KBK kunnen we onze groeiambities realiseren en nóg sneller excelleren. Met deze krachtenbundeling creëren we een stevig fundament voor de toekomst.

Wat in al die jaren niet is veranderd is onze werkwijze

Al sinds onze oprichting zijn we die betrokken partij die oprecht de beste oplossingen wil realiseren en in elke stap van het proces waarde wil toevoegen.

We houden van no-nonsense communicatie en zeggen waar het op staat. En we lopen graag een stapje harder als we u daarmee kunnen helpen. Dus loopt uw planning anders dan gedacht en zijn we eerder nodig, dan proberen we altijd bij te sturen om aan die behoefte te kunnen voldoen. En is er nood aan de man, dan staan we ook buiten de geijkte uren op de stoep. Dat zien we als onze grote kracht.

We houden wel van een uitdaging

We waarderen elke klant en elke opdracht. Of we nu werken aan een groot project of aan een kleiner werk. We gaan er net zo serieus mee aan de slag. En we zijn trots op wat we doen. Trots zijn we ook als we met elkaar een ingewikkeld probleem hebben kunnen oplossen.

Natuurlijk omdat we u dan kunnen helpen, maar ook omdat we onze kennis en expertise moeten aanboren. Want dan worden we geprikkeld en uitgedaagd en steken we de koppen bij elkaar om een slimme oplossing te bedenken. Ook daarin zit onze toegevoegde waarde.

Mooie projecten

Zien welk mooie projecten wij hebben uitgevoerd?

Bekijk onze projecten

We wonen bijna allemaal aan het pand

We zijn een hecht team, letten op elkaar, zorgen voor een fijne werksfeer en wonen bijna allemaal aan het pand. Drempels zijn er niet. De deuren staan wagenwijd open. Veel van onze mensen komen binnen als leerling monteur. Ze leren het echte werk op de vloer en krijgen alle ruimte om door te groeien of zich verder te specialiseren. Het maakt dat onze mensen graag bij ons blijven werken. Zij vieren dan ook meestal meerdere jubilea of blijven zelfs hun hele carrière bij ons.

Mooie innovaties, duurzame ambities

De mentaliteit die onze ervaren vakmensen hebben, wordt doorgegeven aan onze jongere experts. Samen de schouders eronder zetten om de beste kwaliteit te leveren. Dat is waar we voor staan. Als zelfstandige onderneming, onder de vlag van KBK bouwgroep, werken we de komende jaren verder aan mooie innovaties en duurzame ambities om te kunnen blijven voldoen aan uw uitdagingen.